Klantadviseur / verkoper Slapen Utrecht

  • Utrecht
  • Utrecht, Netherlands

Klantadviseur / verkoper Slapen Utrecht

Omschrijving

What’s in it for you? 

Je krijgt de kans een grote bijdrage te leveren aan de groei van Morgana in Nederland! Laat zien dat je Morgana in je bloed hebt en begeleidt de klant naar zijn beste persoonlijke slaapoplossing. Je krijgt de kans je verder te ontwikkelen in de vorm van “training on the job”. Uiteraard krijg je een marktconform salaris en er zijn mogelijkheden bonussen te verdienen met het behalen van teamdoelstellingen. 

 

Wat ga je doen? Je verrast iedere klant met het unieke Morgana-concept; Met de “slaaptest” laat je de klant in 8 minuten tijd ervaren wat 10 jaar gezond slapen betekent. Deze analyse is de basis voor een persoonlijk aanbod waarbij de wens van de klant wordt beloond met de beste slaapoplossing. 

Je begint de dag met een kop koffie en bespreekt met je collega’s de gesprekken die je de vorige dag hebt gevoerd met klanten. Dit doe je omdat je wilt leren van de klanten en van elkaar. Je verzorgt zelf de administratieve afhandeling van de verkopen. Uiteraard ben jij er mede voor verantwoordelijk dat de winkel er verzorgd uitziet; Dat is het visitekaartje van Morgana!

 

Dit is Morgana; Morgana is al 30 jaar actief in Nederland en heeft inmiddels 16 franchise winkels. Een vertrouwde en succesvolle speler op het gebied van retail. Bij Morgana maak je mensen bewust van het verschil dat goed en gezond slapen kan maken in de kwaliteit van leven.  Maar daar blijft het niet bij… Morgana gaat de komende jaren sterk uitbreiden met nieuwe winkels.

Vereisten

Wat heb jij Morgana te bieden? 

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding en enkele jaren ervaring in de retail is een pre. Je kunt heel goed zelfstandig maar ook in teamverband werken. Werken in het weekend of op koopavonden is voor jou geen probleem. 

Daarnaast ben je; - klantgericht - verantwoordelijk - gedreven - iemand met lef Uiteraard beheers je de Nederlandse taal uitstekend.

 

Kernwaarden Morgana; - Persoonlijk - Effectief - Toegewijd - Eerlijk  - Innovatief - Inspirerend 

 

Wil jij zeker weten dat je helemaal past bij Morgana?

Kijk dan op www.morgana.nl of de kernwaarden op jou van toepassing zijn of bel direct met Jessica Dittmann 0610294744