Customer Service Project Manager - Interim / Freelance

  • HQ
  • Amersfoort, Nederland

Customer Service Project Manager - Interim / Freelance

Omschrijving


Doelen:

• Een infrastructuur opleveren om de customer service afdeling zo kosten effectief mogelijk te laten functioneren.

• Kosten reductie op servicegevallen.

• Een customer satisfaction realiseren met een minimale NPS Score van 75.

• Het benutten van sales opportunity’s in het klantcontact.


Je werkt doelgericht en weet met jouw persoonlijkheid impact te maken. Je initieert verbeterprojecten en neemt op een natuurlijke wijze de

leiding. Je brengt vanuit jouw rol nieuwe ideeën en zorgt voor gestructureerde implementaties om de infrastructuur van de customer service afdeling te verbeteren en draagt zo bij aan een soepel verlopende interne organisatie.

Als project manager customer service zorg je voor een duidelijke doelstelling en transparante verwachtingen doordat je het succes van de

operatie meetbaar maakt. Belangrijke KPI’s voor deze afdeling zijn o.a. customer satisfaction, cost-efficiency en sales opportunity’s per klant.

Klanten benader je op een energieke en transparante manier en je hebt de focus om te gaan voor commercieel succes en zo het optimale uit medewerkers, klantrelaties en partnerships met leveranciers te halen. Je hebt een pragmatisch insteek, zorgt dat alles in grote lijnen goed verloopt en bent dan ook graag op de werkvloer, daar waar het gebeurt. Je runt naast het project ook zelfstandig de gehele Customer Service afdeling zodat je volledig op de hoogte bent van wat er op de afdeling speelt doordat je overzicht hebt, zowel op korte als op lange termijn.

Als Project Manager Customer Service ben je dus van vele markten thuis. Zo weet je goed overzicht te houden over de verschillende processen die lopen en weet je prioriteiten te stellen, ben je procesmatig goed onderlegd, proactief en denk je vooruit. Daarnaast kun je goed communiceren en ben je in staat adviezen te geven over het verbeteren van bestaande processen en kun je deze verbetering ook doorvoeren.

Vereisten

Je hebt minimaal nodig;

• Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding.

• Je hebt ervaring in het verbeteren van customer journey’s, zowel online als offline, en bij voorkeur in een klant- of servicegerichte organisatie; door een aantal “best practices” kan jij ons inzicht geven in je eerder behaalde successen.

• Ervaring binnen retail, webwinkels / e-commerce is een pré

Wat je kan en wie je bent;

• Je bent een uitstekende projectmanager: je hebt zicht op innovatiekansen, je zet een krachtige strategie neer en zorgt voor een succesvolle implementatie.

• Gevoel voor ondernemerschap en klantbeleving

• Ervaring binnen retail, webwinkels / e-commerce is een pré

• Je herkent jezelf in de persoonskenmerken: Impact, Resultaatgerichtheid, Flexibel Gedrag en Aanpassingsvermogen.

• Je bent fulltime beschikbaar.

Wie is Morgana?

Werken bij Morgana is werken in een snelgroeiende, resultaatgerichte en platte organisatie.


Slapen wordt na sporten, gezond eten en mindfulness het volgende onderwerp dat steeds meer onder de aandacht wordt gebracht in verband

met een bewust, gezonde levensstijl.


De visie van Morgana is iedereen bewust maken van het verschil dat goed  en gezond slapen kan maken op de kwaliteit van leven. De komende jaren gaat Morgana meer vestigingen openen. Hier kun jij essentieel onderdeel van uitmaken!

Wanneer?

De functie is per beschikbaar voor 40 uur per week. Deze functie is op projectbasis voor ten minste 6 maanden. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.


Reageer vóór vrijdag 26 maart.

Voor vragen over deze opdracht bel met Kelly Augustijn – 06 10294744