Bedrijfsleider Morgana Leiderdorp

  • Leiderdorp
  • Leiderdorp, Netherlands

Bedrijfsleider Morgana Leiderdorp

Omschrijving

Ben jij die inspirerende ondernemer die altijd gaat voor het beste resultaat? Iedere dag het team motiveert en coacht om het samen weer net even beter te doen? Weet jij van iedere klant een ambassadeur te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

 

Dit ga je doen als bedrijfsleider

Je draagt de bedrijfskundige verantwoordelijkheid over Morgana Leiderdorp. Dit omvat winkel- en personeelsbeleid, het realiseren van omzet- en kostentargets, personeelsplanning, voorraadbeheer, lokale marketingbeleid en de administratie. Alle facetten van de retail maken onderdeel uit van jouw succes. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur.  Als meewerkend leidinggevende vervul je een voorbeeldfunctie voor het team. Je voelt je verantwoordelijk voor de winkelbeleving en het winkelbeeld van de klant. Als bedrijfsleider ben je actief in de winkel en sta je iedere dag in contact met klanten. Je weet een werkklimaat te creëren, waarbij enthousiasme en zelfsturing centraal staan. Hierdoor weet het team zich optimaal verder te ontwikkelen binnen de Morgana doelstellingen. Je begeleidt op een eerlijke en persoonlijke manier de klant bij zijn beste persoonlijke slaapoplossing en gelooft in ons verhaal. Verder ben je in staat om lokale netwerken van ambassadeurs (fysiotherapeuten, sportvereniging, etc) verder uit te breiden;) Bouwen aan het merk Morgana. Onafhankelijkheid en (persoonlijke) groei staan centraal. Wij geloven niet in standaarden wij geloven in passie en verantwoordelijkheid.  

Vereisten

je hebt minimaal nodig

HBO = werk- en denkniveau;  (bijvoorkeur richting economie)

Ervaring in de retail, bij voorkeur als leidinggevende of assistent leidinggevende;

 

Wat je kan en wie je bent

Overzicht houden, verbeteringen signaleren,

In een data gedreven organisatie de hoofd van bijzaken kunnen onderscheiden;

Pro actief, resultaatgericht, commercieel inzicht, Onafhankelijk.

.  

Kernwaarden Morgana; - Persoonlijk - Effectief - Toegewijd - Eerlijk  - Innovatief - Inspirerend 

 

Wat kun je van ons verwachten?

Een zeer afwisselende functie in een ambitieuze en groeiende organisatie. Je krijgt van ons de kans om zelfstandig een winkel te runnen en je verder te ontwikkelen als verkoper, manager en organisator. Uiteraard hoort daar een marktconform salaris bij en is er een opleidingsbudget beschikbaar om verdere groei te stimuleren. De regie ligt bij jou, Morgana faciliteert.

 

Over Morgana

Slapen wordt na sporten en gezond eten het volgende onderwerp dat steeds meer onder de aandacht wordt gebracht in verband met een bewust, gezonde levensstijl. 

Door de innovatie binnen het partnership tussen Morgana en Ergosleep op het vlak van eHealth en gepersonaliseerde producten/ervaringen laten we onze klanten de laatste ontwikkelingen op dit gebied ervaren. Hier kun jij een essentieel onderdeel van uitmaken.

 

 

Wil jij zeker weten of je helemaal past bij Morgana?

Voor meer informatie over de functie bel je met Jessica Dittmann op telefoonnummer: 030 7601078 of 0610294744.