Bedrijfsleider Morgana - Beddenspeciaalzaak (37 uur per week)

  • Morgana Leiderdorp
  • Leiderdorp, Nederland

Bedrijfsleider Morgana - Beddenspeciaalzaak (37 uur per week)

Omschrijving

Pak jij de kans om jouw ondernemerschap, commercieel inzicht en ideeën over klantenbinding in de praktijk te brengen? Wil jij niets liever dan dat jouw winkel een daverend succes is? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

Dit ga je doen als bedrijfsleider

Je draagt de bedrijfskundige verantwoordelijkheid over onze Morgana winkel in Leiderdorp. Dit omvat winkel- en personeelsbeleid, het realiseren van omzet- en kostentargets, personeelsplanning, voorraadbeheer, lokaal marketingbeleid en administratie. 

 

Als meewerkend leidinggevende vervul je een voorbeeldfunctie voor het team. Op basis van ken en stuurgetallen ben je in staat de winkel steeds naar een volgend niveau te brengen. Je weet een werkklimaat te creëren, waarbij enthousiasme en zelfsturing centraal staan. Hierdoor weet het team zich optimaal verder te ontwikkelen binnen de Morgana doelstellingen. Je begeleidt op een eerlijke en persoonlijke manier de klant bij zijn beste persoonlijke slaapoplossing en gelooft in ons verhaal. Je bouwt aan lokale netwerken en bouwt aan het merk Morgana. Onafhankelijkheid en (persoonlijke) groei staan centraal. Wij geloven niet in standaarden wij geloven in passie en verantwoordelijkheid.  

Vereisten

Je hebt minimaal nodig

HBO = werk- en denkniveau;  (bijvoorkeur richting economie / detailhandel)

Aantoonbare ervaring in de retail en in leidinggeven

 

Wat je kan en wie je bent

In een data gedreven organisatie kan jij de hoofd van bijzaken onderscheiden;

Je bent resultaatgericht; Je zet net dat stapje extra om doelstellingen te halen;

Je hebt oog voor de klant en goed gevoel voor service;

Je vindt het leuk om mensen te coachen, te motiveren en persoonlijke drijfveren te verbinden met organisatiedoelstellingen;  

Je bent je ervan bewust dat jouw keuzes het verschil maken. 

  

Kernwaarden Morgana; - Persoonlijk - Effectief - Toegewijd - Eerlijk  - Innovatief - Inspirerend 

 

Wat kun je van ons verwachten?

Morgana is een informele platte organisatie met korte communicatielijnen. Je gaat zelfstandig een winkel aansturen waarbij de directeur van Morgana jouw directe sparringspartner is. Snel schakelen, wendbaarheid en continu ontwikkelen zijn key. Gedreven en ondernemende mensen geven wij graag de kans zich bij ons verder te ontwikkelen. De regie ligt bij jou, Morgana faciliteert. Uiteraard hoort daar een marktconform salaris bij en is er een opleidingsbudget beschikbaar om verdere groei te stimuleren

 

Over Morgana

Slapen wordt na sporten en gezond eten het volgende onderwerp dat steeds meer onder de aandacht wordt gebracht in verband met een bewust, gezonde levensstijl. 

Door de innovatie binnen het partnership tussen Morgana en Ergosleep op het vlak van eHealth en gepersonaliseerde producten/ervaringen laten we onze klanten de laatste ontwikkelingen op dit gebied ervaren. Hier kun jij een essentieel onderdeel van uitmaken.


Wil jij zeker weten dat je helemaal past bij Morgana?

Bel direct met Kelly Augustijn 06-10294744