Assistent Bedrijfsleider Morgana Arnhem (32 - 37 uur per week)

  • Morgana Arnhem
  • Arnhem, Nederland

Assistent Bedrijfsleider Morgana Arnhem (32 - 37 uur per week)

Omschrijving

Bij Morgana draait alles om goed en gezond slapen. Onze unieke “slaaptest” analyseert binnen 8 minuten het slaappatroon van de klant. Deze analyse is de basis voor een persoonlijk adviesgesprek. Hierin zullen de wensen van de klant worden gecombineerd met de uitkomst van de slaaptest, wat zal leiden tot de best persoonlijke slaapoplossing.

Voor onze winkel in Arnhem zoeken wij een Assistent Bedrijfsleider voor 32 - 37 uur per week.

Als assistent-bedrijfsleider ben je een belangrijke schakel in het succes van de winkel. Je bent medeverantwoordelijk voor de winkel en ondersteund de bedrijfsleider bij het behalen van de gestelde doelen. Je kunt rekenen op zeer afwisselende werkzaamheden.

Wat ga je doen?

Samen met de bedrijfsleider draag je de bedrijfskundige verantwoordelijkheid over de Morgana winkel in Arnhem. Je bent actief als verkoper op de winkelvloer, maar vervult tegelijkertijd ook een voorbeeldfunctie. Door het coachen en stimuleren van je collega’s weet je een inspirerend werkklimaat te creëren waardoor iedereen tot goede prestaties komt en zich optimaal kan ontwikkelen. Daarnaast zorg je voor een optimale uitvoering van het operationeel beleid van Morgana. Je analyseert de behaalde resultaten en anticipeert hierop. Winkel- en personeelsbeleid, omzet- en kostentargets, planning en voorraadbeheer, alle facetten van de retail komen aan bod. Ook signaleer je proactief mogelijke knelpunten en verbeterkansen.

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of werkervaring.
  • Aantoonbare ervaring in de retail en in leidinggeven.
  • Je kunt heel goed in teamverband, maar ook zelfstandig werken.
  • Je hebt een goed commercieel inzicht.
  • Jouw ondernemerschap leidt tot een voortdurend effectieve winkelorganisatie en een positief bedrijfsresultaat van de winkel.
  • Je bent bereid trainingen te volgen en open te staan voor verandering.
  • Je kunt omgaan met de druk van een hectische retailomgeving met duidelijke individuele en team omzetdoelstellingen.

Kernwaarden Morgana; - Persoonlijk – Effectief – Toegewijd – Eerlijk – Innovatief - Inspirerend

Wat kun je van ons verwachten?

Morgana is een informele platte organisatie met korte communicatielijnen. Snel schakelen, wendbaarheid en continu ontwikkelen zijn essentieel. Als snel groeiende onderneming bieden we veel kansen voor gedreven en ondernemende mensen om verder te groeien. Ieder jaar heb je de kans om aan te sluiten bij een van onze Talent Pools. De Talent Pools zijn opleidingsprogramma’s van 12 maanden waar je bijvoorbeeld van Assistent Bedrijfsleider wordt opgeleid tot Bedrijfsleider. Morgana faciliteert en begeleidt, maar de regie ligt bij jou! Verder worden er genoeg leuke evenementen voor het hele team georganiseerd; borrels, sportevenementen, maar ook fabrieksbezoeken. Het is ten slotte interessant om te zien hoe de producten worden gemaakt die jij vervolgens op de winkelvloer aan de juiste mensen adviseert en verkoopt. Uiteraard hoort hier een marktconform salaris bij met de mogelijkheid bonussen te verdienen.

Over Morgana

Slapen wordt na sporten, gezond eten en mindfulness het volgende onderwerp dat steeds meer onder de aandacht wordt gebracht in verband met een bewust, gezonde levensstijl.

De visie van Morgana is iedereen bewust maken van het verschil dat goed en gezond slapen kan maken in de kwaliteit van leven.

Hier kun jij een essentieel onderdeel van uitmaken door onze klanten te begeleiden naar de best persoonlijke slaapoplossing!

 

Zie jij jezelf als Assistent Bedrijfsleider bij Morgana werken?

Solliciteer dan direct hier.