Kies je voor Morgana, kies je voor groei!

Administratief medewerker - 32 uuur per week

  • HQ
  • Amersfoort, Nederland

Administratief medewerker - 32 uuur per week

Omschrijving

Ben jij die enthousiaste en georganiseerde persoonlijkheid die er van houdt zorgvuldig te werken? Ben jij  service en oplossingsgericht?  Vind jij het een uitdaging om te bouwen aan structuren en processen binnen de administratieve organisatie?  Pak dan je kans bij Morgana!  Een snel groeiend merk in de (online) retail dat zich richt op goed en gezond slapen.  


In de functie van Administratief Medewerker ondersteun je jouw collega’s op het gebied van management rapportages, financiële backoffice en personeelszaken. In deze functie ben je onder andere het centrale middelpunt op gebied van intranet bestellingen, agendabeheer, archief en voorraadbeheer. Je denkt mee en signaleert problemen en neemt het initiatief om deze op te lossen. Je ben een essentieel onderdeel van een snel groeiend bedrijf en hebt de ambitie om processen effectiever te maken. 

Vereisten

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau, met minimaal 2 jaar werkervaring in een administratieve functie. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een dienstverlenende instelling. Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren, bent oplossingsgericht, accuraat, flexibel en in het bezit van een hands-on mentaliteit.


  • Contract voor 32 uur per week (werkdagen in overleg);  Eventueel op termijn uit te breiden
  • 24 vakantiedagen op basis van 40 uur per week;
  • Persoonlijke coaching;
  • Diverse trainingen;
  • Goede doorgroeimogelijkheden;
  • Een heerlijke verzorgde lunch met collega’s;
  • Gezellige team activiteiten;


Over Morgana

Slapen wordt na sporten, gezond eten en mindfulness het volgende onderwerp dat steeds meer onder de aandacht wordt gebracht in verband met een bewust, gezonde levensstijl.

De visie van Morgana is iedereen bewust maken van het verschil dat goed en gezond slapen kan maken op de kwaliteit van leven. De komende jaren gaat Morgana meer vestigingen openen. Hier kun jij essentieel onderdeel van uitmaken!