Overslaan naar content

Over Morgana

Mensen bewust maken van het verschil dat een goede en gezonde nachtrust kan maken in de kwaliteit van leven. En dat doen we niet alleen. Met een team van meer dan 150 toegewijde collega's streven we ernaar onze klanten volledig te ontzorgen. Samen met onze klanten streven we naar de beste persoonlijke slaapoplossingen. Dit doen we op een effectieve en transparante manier, waarbij we onder andere gebruikmaken van een objectieve slaaptest.

Onze innovatieve benadering, bekroond met de ING Retail Jaarprijs, stelt ons in staat om onze klanten te begeleiden naar de ideale slaapoplossing. Met meer dan 450.000 uitgevoerde slaaptesten hebben we al veel tevreden klanten geholpen om heerlijk te kunnen slapen. Sinds onze oprichting in 1986 hebben we vastgehouden aan dezelfde visie, en we blijven deze visie met trots uitdragen.

Bij Morgana draait het niet alleen om het verbeteren van het leven van onze klanten, maar ook om het stimuleren van persoonlijke groei en ontwikkeling bij onze medewerkers. Als je ervoor kiest om bij ons te komen werken, kies je voor een werkgever die waarde hecht aan jouw groei en ontwikkeling.

Sluit je aan bij ons team en help mee om onze visie verder uit te dragen. Samen kunnen we het verschil maken in de wereld van slaapcomfort. Welkom bij Morgana!

WAAROM MORGANA?

Veel verantwoordelijkheid en autonomie

Doorgroeimogelijkheden

Opleidingsmogelijkheden

Branche van de toekomst

Korte lijnen, weinig managementlagen

Het bedrijf waar je echt invloed hebt en het verschil kan maken

Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Het leukste bedrijf met passie voor goed en gezond slapen

DROOMBANEN

Klantenservice Manager
Op locatie, Hybride
  • Amersfoort, Utrecht, Nederland
Morgana HQ
Klantenservice Medewerker
Op locatie
  • Amersfoort, Utrecht, Nederland
Morgana HQ
Verkoopadviseur Ergosleep Eindhoven
Op locatie
  • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Ergosleep Eindhoven
Verkoopadviseur Morgana Amsterdam
Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Morgana Amsterdam
Verkoopadviseur Morgana Arnhem
Op locatie
  • Arnhem, Gelderland, Nederland
Morgana Arnhem
Verkoopadviseur Morgana Leiderdorp
Op locatie
  • Leiderdorp, Zuid-Holland, Nederland
Morgana Leiderdorp
Verkoopadviseur Morgana Rotterdam
Op locatie
  • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Morgana Rotterdam
Verkoopadviseur Morgana Utrecht
Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
Morgana Utrecht

WAAR ZIJN WIJ ACTIEF?

WIE IS MORGANA?

Morgana is de specialist in goed en gezond slapen. Wij doen onderzoek op het gebied van slapen en vertalen dit door naar de productie en verkoop van innovatieve slaapoplossingen. Goed en gezond slapen heeft een enorme invloed op de kwaliteit van leven. Hier laten we mensen graag van genieten.

Wij bieden producten en services die zijn afgestemd op het persoonlijke lichaamsprofiel en wensenpatroon van onze klanten door middel van de unieke slaaptest. Binnen 8 minuten kun je in real time ervaren welk bed bij jou past en wat een bed op jouw profiel voor je kan betekenen. 350.000 mensen hebben dit ondertussen al meegemaakt. Met winkels door heel Nederland bieden wij iedereen de mogelijkheid kennis te maken met deze ervaring.

FOTOS

EEN INSPIRERENDE WERKPLEK